Information’s robot

"Meget mere værdi for pengene"

"Skræddersyes efter jeres behov"

"Lad robotten fortætte dine budskaber"

"Hvad skal robotten hedde hos jer?"

”Den kan jo tale...” Informationsrobot om dagen og desinficeringsrobot om natten

”Godmorgen og velkommen til…”
” Husk at spritte hænder og holde afstand”

Med DMD4000 får I mulighed for at promovere budskaber gennem lydspor, alt imens robotten køre planlagte ruter. Fx at byde velkommen, at minde folk på retningslinjerne for Covid19, det kunne også være at informere jeres gæster om, hvor de finder konferencerummet.
DMD4000 kan indstilles til at køre i flere bestemt områder på bestemte datoer og tidsrum. Den køre automatisk  i opladning løbende, når den har brug for det
 
– Supplementet til fremtidige receptionist.

“Robottens udtryk tilpasses jeres ønsker og behov. Vi skræddersyer robottens ydre så den matcher jeres virksomhed. Det kunne både være farven, logo, navn mm.”

Ønsker du at høre mere? Vi sidder klar ved telefonerne på +45 93872270
– Du kan også Book en “Try-out”

Spørgsmål & Svar ?

Hvordan desinficerer DMD4000? 

Vores robot, Dry-Mist-Disinfection-4000 robot tager udgangspunkt i velkendt teknologi indenfor rumdesinficering, hvor den bruger tør brintoveriltetåge til at mætte luften i det enkelte rum. I takt med, at brintoverilten fordeles i rummet, dræbes baktier, vira, svampe og sporer ved eksponering.

Du kan læse mere om vores brintoveriltevæske her, og de mere end 200 baktier, vira, svampe og sporer, som den er testet op i mod.  

Skal vi slukke vores ventilationssystem, mens robotten desinficerer? 

Ja – det er nødvendigt at slukke ventilationssystemet, for at opnå den dokumenterede effekt. Et integrationsmodul til DMD4000 gør det muligt, at den kobles op og styre Jeres ventilationssystem. Dermed sørger den selv for at slukke og tænde ventilationen, på de rigtige tidspunkter – uden I skal gøre noget. 

 

Hvordan påvirker den tørre tåge brandalarmen? 

Den tørre brintoveriltetåge påvirker ikke røgdetektorer af linjebaseret- eller optisk funktion. I kan dermed sikkert anvende rumdesinficering uden hensyntagen til Jeres brandalarm.  

 

På toiletterne er risikoen for smittespredning høj, fordi de besøges hyppigt og af mange forskellige personer dagligt. Derfor anbefaler vi ofte at toiletterne desinficeres dagligt.

Kan robotten selv benytte elevatoren?

Ja, – Robotten kan indstilles til at benytte elevatoren selv. Men da ingen elevatorer er ens, opsættes dette i samarbejde med bygningens elevator operatøren.

 

Kan man se på min sofa når robotten har desinficeret?

Nej- Desinficeringsvæsken efterlader ingen spor. Hverken på blanke overflader eller sarte tekstiler.