Book en “Try-out”

Forrige
Næste

DMD4000 er en evidensbaseret automatiseret løsning, som bygger på velkendte teknologier indenfor laboratorie- og hospitals desinficering.

DMD4000 desinficerer automatiseret alle overfalder i et rum – vægge, borde, stole, bagsiden af computerskærmen, omkring toilettet og meget mere – uden at efterlade et eneste spor. Det samme gør sig gældende for papirdokumenter, elektronik mv.

Dræber op til 99,9999% (Log6 reduction= Klinisk renhed) af bakterier og andre skadelige mikroorganismer – dermed kan I, jeres ansatte og studerende sikkert returnere til et ‘baketeriefrit’ miljø.

DMD4000 følger alle internationale retningslinjer for infektionshygiene, og bygger på de bedste principper indenfor rumdesinfektion.

Har du nogen spørgsmål? Kontakt os gerne til en uforpligtende snak.

Team AU er altid tilgængelig på tlf .: +45 93 87 22 70  eller Mail: contact@a-units.com


Linkedin


Youtube


Facebook

Book din DMD4000 “Try-out” i dag

Vi er rigtig glade for at du har vist interesse i DMD4000 “Try-out”.

Vil i opleve renheden af et bakterie reduceret arbejdsmiljø? Vi kan tilbyde din virksomhed 2 x desinfektionsforsøg til kun 4495kr + moms

Det eneste, vi har brug for, er lidt mere information om dig og din virksomhed. Udfyld gerne nedenstående formular, så vender vi tilbage til med mere information.