Renere arbejdsmiljø

Godt arbejdsmiljø er også trygt arbejdsmiljø 

DMD4000 er en evidensbaseret automatiseringsløsning, der fjerner op til 99,999% af bakterier og andre skadelige mikroorganismer. 

Udfordringer med smitteforebyggelse er kommet for at blive.

Med DMD4000 kan du hæve renhedsgraden af dine lokaler fra et rent niveau og til sterilt niveau (log3/log6), alt efter dine ønsker og behov. Begrænsningerne er derfor få, og vores løsning kan indsættes i mange miljøer – eksempelvis: sundhedshuse, plejehjem, hoteller, kontormiljø, motionscentre og trafikaleknudepunkter.

Med DMD4000 sikrer du en høj og ensartet desinfektions kvalitet – hver gang.

Spørgsmål & Svar ?

Hvordan desinficerer DMD4000? 

Vores robot, Dry-Mist-Disinfection-4000 robot tager udgangspunkt i velkendt teknologi indenfor rumdesinficering, hvor den bruger tør brintoveriltetåge til at mætte luften i det enkelte rum. I takt med, at brintoverilten fordeles i rummet, dræbes baktier, vira, svampe og sporer ved eksponering.

Du kan læse mere om vores brintoveriltevæske her, og de mere end 200 baktier, vira, svampe og sporer, som den er testet op i mod.  

Skal vi slukke vores ventilationssystem, mens robotten desinficerer? 

Ja – det er nødvendigt at slukke ventilationssystemet, for at opnå den dokumenterede effekt. Et integrationsmodul til DMD4000 gør det muligt, at den kobles op og styre Jeres ventilationssystem. Dermed sørger den selv for at slukke og tænde ventilationen, på de rigtige tidspunkter – uden I skal gøre noget. 

 

Hvordan påvirker den tørre tåge brandalarmen? 

Den tørre brintoveriltetåge påvirker ikke røgdetektorer af linjebaseret- eller optisk funktion. I kan dermed sikkert anvende rumdesinficering uden hensyntagen til Jeres brandalarm.  

 

På toiletterne er risikoen for smittespredning høj, fordi de besøges hyppigt og af mange forskellige personer dagligt. Derfor anbefaler vi ofte at toiletterne desinficeres dagligt.

Kan robotten selv benytte elevatoren?

Ja, – Robotten kan indstilles til at benytte elevatoren selv. Men da ingen elevatorer er ens, opsættes dette i samarbejde med bygningens elevator operatøren.

 

Kan man se på min sofa når robotten har desinficeret?

Nej – Desinficeringsvæsken efterlader ingen spor. Hverken på blanke overflader eller sarte tekstiler.