Robotten

Teknologi der er velkendt fra laboratorier og sygehuse

Vores desinficeringsrobot, DMD4000, er den første af sin slags på markedet. Modsat mange andre løsninger, bruger vores løsning hverken UV-stråling eller Ozon til desinficering. I stedet benytter vi en ‘tør tåge’ (dry mist) bestående af 92% vand og biocid.

DMD4000 er en evidensbaseret automatiseringsløsning og teknologien er velkendt fra blandt andet laboratorie- og sygehusdesinficering. Med DMD4000 sættes nye standarder, fordi robotten er uden manuelbetjening og desinficere kontorlandskaber, fællesarealer, motionscentre, skoler og institutioner i løbet af natten. 

Din trygge løsning – minimere kontaktfladesmitte


Vores desinficeringsrobot, DMD4000, desinficerer med den tøre tåge alle overflader i rummet, såsom: vægge, over- & undersiden af borde, -stole, bagsiden skærme, tastaturer osv.  og efterlader ingen spor.

Du skal derfor ikke være bekymret for, at hverken dokumenter, møbler eller elektronik tager skade. Med vores løsning sikrer du, at eventuelle bakterier og vira dræbes.

På den måde kan du og dine medarbejdere trygt møde ind til et nulstillet og sikkert arbejdsmiljø.


Enestående desinficering – uanset rumforhold

Ved desinficering kalkulerer DMD4000 den nødvendige dosering af væskemængde ud fra det enkelte rum og dets dimensioner.

Sprayteknologien er evidensbaseret og garanterer en høj og ensartet kvalitet. Som alphapartnere for Mobile Industrial Robots A/S består DMD4000s under applikation af en MiR100, som er udstyret med 360* sikkerheds-scannere.  Dette sikrer bl.a. at vores robot er kollaborativ og forhindrer påkørsel – også steder med smal passage el. begrænset plads. DMD4000 tilpasser sig rummenes forhold, fx inventar.Kræver ingen personale

DMD4000 er fungerer autonomt, og kræver derfor ikke synkron betjening af operatør eller andet teknisk personale efter opsætning.

DMD4000 er udstyret med en kalenderfunktion, som gør det nemt at planlægge desinficering og samtidigt justere renhedsniveau; dette sikrer ligeledes at vores løsning bliver agil for dig. Endvidere sparer du de løbende løntimer ved manuel desinficering.

Produktkatalog: 'Dry Mist Disinfection Robot 4000'

Spørgsmål & Svar ?

Hvordan desinficerer DMD4000? 

Vores robot, Dry-Mist-Disinfection-4000 robot tager udgangspunkt i velkendt teknologi indenfor rumdesinficering, hvor den bruger tør brintoveriltetåge til at mætte luften i det enkelte rum. I takt med, at brintoverilten fordeles i rummet, dræbes baktier, vira, svampe og sporer ved eksponering.

Du kan læse mere om vores brintoveriltevæske her, og de mere end 200 baktier, vira, svampe og sporer, som den er testet op i mod.  

Skal vi slukke vores ventilationssystem, mens robotten desinficerer? 

Ja – det er nødvendigt at slukke ventilationssystemet, for at opnå den dokumenterede effekt. Et integrationsmodul til DMD4000 gør det muligt, at den kobles op og styre Jeres ventilationssystem. Dermed sørger den selv for at slukke og tænde ventilationen, på de rigtige tidspunkter – uden I skal gøre noget. 

 

Hvordan påvirker den tørre tåge brandalarmen? 

Den tørre brintoveriltetåge påvirker ikke røgdetektorer af linjebaseret- eller optisk funktion. I kan dermed sikkert anvende rumdesinficering uden hensyntagen til Jeres brandalarm.  

 

På toiletterne er risikoen for smittespredning høj, fordi de besøges hyppigt og af mange forskellige personer dagligt. Derfor anbefaler vi ofte at toiletterne desinficeres dagligt.

Kan robotten selv benytte elevatoren?

Ja, – Robotten kan indstilles til at benytte elevatoren selv. Men da ingen elevatorer er ens, opsættes dette i samarbejde med bygningens elevator operatøren.

 

Kan man se på min sofa når robotten har desinficeret?

Nej – Desinficeringsvæsken efterlader ingen spor. Hverken på blanke overflader eller sarte tekstiler.