Testet og godkendt 

Testet og godkendt

Vores desinficeringsrobot, DMD4000, følger alle internationale infektionshygiejniske retningslinjer.

Desinficeringsteknologien tager afsæt i en H202 tåge – som er tør –  kombineret med et mekanisk spray system, som er evidensgodkendt af Statens Seruminstituts retningslinjer for vores partner. 

Udviklingen af vores desinficeringsrobot har derfor taget afsæt i to velkendte teknolgier: den kollaborative robot fra MiR og den veldokumenterede desinficeringsteknologi. Den offcielle verificeringsproces af vores totale desinficeringsløsning derfor også påbegyndt, hvilket for fremtiden vil betyde, at vi ikke kun efterlever men også vil være certificeret med EN 17272 standarden.

Omdrejningspunktet for vores løsning er at sikre en desinficering, som konsekvens giver en bedre rumdesinficering end andre almenbrugte teknologier, såsom lys og ozon.

Vi benytter en H202- (Brintoverilten) væske, som fordeles i rummet via 3 dyser, som sikre at desinficeringen sker på alle overflader, herunder “skygge områder”, som lysdesinficering normalt ikke rammer. Løsnings grundighed er bl.a. årsagen til, at DMD4000 kan sikre rum og lokaler op til 4000m3 til en renhedsgrad af Log 6.

Vores desinficeringsvæske er desuden godkendt på EU niveau via ECHA og Miljøministeriet.

Klick her for mere information omkring vores hydrogen peroxid væske, og de mere end 200 test det har bestået: DMD4000 Test og Godkendelser

Ønsker du at læse mere om DMD4000 kvalitetssikring fra Statens Seruminstituttet 2.6.1 Hydrogenperoxix, kan du læse det her . Derudover findes evidensen bag DMD4000s teknologi beskrevet i de følgende 8 forskningsartikler. 

1: Impact of environmental decontamination using hydrogen peroxide 

2: Cambridge hospital epidemiology article about hydrogen-peroxide

3: Most vegetative bacteria and spores tested

4: A programmable device providing a dry fume

5: Virucidal efficacy of hydrogen peroxide

6: Health care associated infection remain a major cause of patient morbidity and mortality

7: Hydrogen peroxide vapour inactivation of adenovirus 

8: Hydrogen peroxide vapor decontamination of an intensive care unit

DMD4000 er testet og godkendt   

Vores løsning er risikovurderet i samarbejde med Teknologisk institut. Det betyder at vi med sikkerhed, trygt kan sende desinficeringsrobotten ud til vores kunder.  

DMD4000 desuden et kvalitetsstempel, da den er harmoniseret op imod NFT 72 281:2019 standarten. Det betyder at rumdesinficeringen kan nå internationalt anerkendte niveauer for reduktion af bakterier, vira, svampe og sporer. 

CE GODKENDT – Robotten er CE, EN1525 & ANSI B56.5 CleanroomCertified (ISO Class 4)