Nudging robot

Opmærksomhed

Nudging

Adfærdsændring

Promovering

"... Vi har set en ret stor effekt i, at vi har fået dem installeret"

- Casper, Centerchef i Rosengårdcentret

Vil du gerne påvirke dine kunder til at gøre en handling? Vil du gerne fange dine kunders opmærksomhed?

Adfærdsændring! En analyse har vist, at vi kan øge folks opmærksomhed på at spritte hænder fra 50% til over 95% ved at robottens venlige budskaber påvirker dine kunder i den rening, du ønsker.

“Giv dine kunder en anderledes oplevelse end andre kan..”

Ønsker du at høre mere om mulighederne? Ring og få en snak med os på tlf. +45 9387 2270

 

Med vores robot kombineret med en statisk promotionstander, kan du få dine kunders fulde opmærksomhed og påvirke dem i den retning du ønsker. Du designer selv tin promotionstander og fortæller os hvad du gerne vil have robotten til at sige – enten via robotstemme eller via MP3 fil. robotten kan også afspille andre lyde som f.eks. musik.

Robotten kører autonomt gennem eks. et storcenter eller messehaller med et enormt højt sikkerhedsniveau.

Anvendelsesmuligheder: messecentre, shoppingcentre, skoler, universiteter, sygehuse, plejehjem, fitnesscentre, kontormiljøer.. og mange andre steder.
 
Kun din kreativitet sætter grænser!

Spørgsmål & Svar ?

Hvordan desinficerer DMD4000? 

Vores robot, Dry-Mist-Disinfection-4000 robot tager udgangspunkt i velkendt teknologi indenfor rumdesinficering, hvor den bruger tør brintoveriltetåge til at mætte luften i det enkelte rum. I takt med, at brintoverilten fordeles i rummet, dræbes baktier, vira, svampe og sporer ved eksponering.

Du kan læse mere om vores brintoveriltevæske her, og de mere end 200 baktier, vira, svampe og sporer, som den er testet op i mod.  

Skal vi slukke vores ventilationssystem, mens robotten desinficerer? 

Ja – det er nødvendigt at slukke ventilationssystemet, for at opnå den dokumenterede effekt. Et integrationsmodul til DMD4000 gør det muligt, at den kobles op og styre Jeres ventilationssystem. Dermed sørger den selv for at slukke og tænde ventilationen, på de rigtige tidspunkter – uden I skal gøre noget. 

 

Hvordan påvirker den tørre tåge brandalarmen? 

Den tørre brintoveriltetåge påvirker ikke røgdetektorer af linjebaseret- eller optisk funktion. I kan dermed sikkert anvende rumdesinficering uden hensyntagen til Jeres brandalarm.  

 

På toiletterne er risikoen for smittespredning høj, fordi de besøges hyppigt og af mange forskellige personer dagligt. Derfor anbefaler vi ofte at toiletterne desinficeres dagligt.

Kan robotten selv benytte elevatoren?

Ja, – Robotten kan indstilles til at benytte elevatoren selv. Men da ingen elevatorer er ens, opsættes dette i samarbejde med bygningens elevator operatøren.

 

Kan man se på min sofa når robotten har desinficeret?

Nej – Desinficeringsvæsken efterlader ingen spor. Hverken på blanke overflader eller sarte tekstiler.