Desinficeringsrobot

Hvordan desinficerer robotten DMD4000?


Desinficeringsrobotten, DMD4000, benytter ikke lys, som mange andre løsning, men i stedet en tør tåge af brintoverilte, som ikke lader sig stoppe af skyggeområder.

DMD4000 producerer en tør tåge, som distribueres rundt i lokalet via luft. Tågen skabes og består af mikroskopiske dråber fra vores væske, som er af vand og brintoverilte – stabaliseret på en peredikkesyreopløsning.

Den tøre tåge kondenserer ikke, og mætter løbende rummet. Så snart den rigtige koncentration i luften er nået, kan vi være sikre på, at alle tilgængelige overflader i rummet desinficeres ved splatningen.

Spørgsmål & Svar ?

Hvordan desinficerer DMD4000? 

Vores robot, Dry-Mist-Disinfection-4000 robot tager udgangspunkt i velkendt teknologi indenfor rumdesinficering, hvor den bruger tør brintoveriltetåge til at mætte luften i det enkelte rum. I takt med, at brintoverilten fordeles i rummet, dræbes baktier, vira, svampe og sporer ved eksponering.

Du kan læse mere om vores brintoveriltevæske her, og de mere end 200 baktier, vira, svampe og sporer, som den er testet op i mod.  

Skal vi slukke vores ventilationssystem, mens robotten desinficerer? 

Ja – det er nødvendigt at slukke ventilationssystemet, for at opnå den dokumenterede effekt. Et integrationsmodul til DMD4000 gør det muligt, at den kobles op og styre Jeres ventilationssystem. Dermed sørger den selv for at slukke og tænde ventilationen, på de rigtige tidspunkter – uden I skal gøre noget. 

 

Hvordan påvirker den tørre tåge brandalarmen? 

Den tørre brintoveriltetåge påvirker ikke røgdetektorer af linjebaseret- eller optisk funktion. I kan dermed sikkert anvende rumdesinficering uden hensyntagen til Jeres brandalarm.  

 

På toiletterne er risikoen for smittespredning høj, fordi de besøges hyppigt og af mange forskellige personer dagligt. Derfor anbefaler vi ofte at toiletterne desinficeres dagligt.

Kan robotten selv benytte elevatoren?

Ja, – Robotten kan indstilles til at benytte elevatoren selv. Men da ingen elevatorer er ens, opsættes dette i samarbejde med bygningens elevator operatøren.

 

Kan man se på min sofa når robotten har desinficeret?

Nej – Desinficeringsvæsken efterlader ingen spor. Hverken på blanke overflader eller sarte tekstiler.