Udgivet i Skriv en kommentar

Willich Elektrotechnik GmbH

Vækstvirksomhed med desinficerings-robotter sikrer distributøraftale på det tyske marked.

Virksomheden: Willich Elektrotechnik GmbH fra Bebra i det centrale Tyskland blev den første distributør af desinficeringsrobotten, DMD4000, på det tyske marked efter underskrifterne blev sat den 26. november.

Distributøraftalen falder på plads i forlængelse af ’Robot Days 2021’, som danner rammen for interessante diskussioner, faglige foredrag og nye særudstillinger, som afholdes af Willich for interne partnere og kunder. Muligheden for at præsenterer den mobile desinficeringsteknologi overfor de øvrige partnere blev derfor varetaget CEO, Karsten Thinggaard fra Autonomous Units ApS.

Deltagelsen i ’Robot Days 2021’ dannede ligeledes et solidt fundament, og en god manifestation af fælles værdier og ambitioner mellem Madeleine Willich og Karsten Thinggaard for det fremtidige samarbejde.

 

”Vi deler sammen en passion for at redde liv, øge generel hygiejne og særligt i denne tid at undgå yderligere nedlukninger – det danner et fantastisk grundlag for et konstruktivt partnerskab” siger Karsten Thinggaard.

”Willich Elektrotechnik GmbH en interessant virksomhed med mange års erfaring indenfor særlig elektronik og automation. I konstellation med en forretningsfilosofi om ’alt fra én kilde’, føler vi os overbeviste om, at vi har fundet den helt rigtige partner – vi ser at helhedsløsninger, som indebærer rådgivning, projektplanlægning, implementering og løbende støtte er altafgørende for at markedspenetrere det tyske marked, og nå de tyske slutbrugere.”

 

Et naturligt ”forspring”

Partnerskabet med Willich Elektrotechnik GmbH er desuden oplagt af flere grunde; bl.a. at virksomheden i forvejen er distributører for Mobile Industrial Robots. Det sikrer et indgående kendskab applikationen, som vores patentanmeldte desinficeringsløsning er bygget på.

Desuden er virksomheden repræsenteret ved 2. generation Willich, hvor det er datteren, Madeleine Willich, som i dag står i spidsen. Selv udtaler hun: Vi har fået en yderlig stærk partner. Vi ser meget frem til samarbejdet. Sammen mod COVID19!

Og særligt i en tid præget af ordene: covid19, smittespredning og kontamineringsflader giver det mening af introducerer nye teknologier til markedet. Men teknologien skal blot udvikles, den skal indtænkes i helheden og som funktionelle løsninger der virker i praksis.

Hos Rosengårdscenteret i Odense, Danmark, er implementeringen af DMD4000 netop indtænk i helheden. I dagtimerne kører robotten derfor rundt blandt storcenterets besøgende som spritdispenser.

”Robotter er kommet for at blive, og vi er sikre på, at det fortsat vil en del af vores fremtid.” siger Morten Blomstrøm, teknisk chef hos ECE Projectmanagement G.m.b.H. & Co. KG.

Fakta om Willich Elektrotechnik GmbH

Grundlagt: 1. juni 1985

Lokation: Bebra, Tyskland

Certificeret ISO9001.

Modtager: den tyske marketingspris, 2010 for eltroteknik, og bliver e-mærkevirksomhed.

 

Kontakt

Ved nysgerrighed el. evt. forespørgsler kontakt: CCO Søren Bjerre, sb@a-units.com, +45 23 89 56 90

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.