Udgivet i Skriv en kommentar

Besøg af Region Syddanmark

Region Syddanmark besøgte AU

Formand for Sundheds- og Omsorgsudvalg Herdis Hanghøi og Formand for Udvalget for det nære Sunhedsvæsen Bo Libergren, var onsdag på besøg med gode input til vores vision indenfor rumdesinficering.

Vi fik snakket om hvordan vi som mennesker definere renhed ud fra det optiske. Rengøring er ikke det samme som desinficering.

Forskellen på rengøring og desinfektion har været kendt på landets sygeshuset i mange år og hos Autonomous Units ved vi, at det er bakterieniveauet som vi optisk IKKE kan se, vi som menneske skal være særligt opmærksom på.

Inden pandamien har vi de seneste år, ikke ofret ret meget på hygiejne. Men ved indgangen til pandamien stod vi pludselig i en situation hvor hygiejne var afgørende og faktisk også det eneste våben vi kunne sætte ind med.

DMD4000 robotten reducere bakterie og vira niveauet med op til 99.9999% som er klinisk rent. Robotten sprayer med en dry mist, som ikke går på kompromis med skyggeområder, dvs. at den udover at desinficere alle overflader, også desinficere tasteture, under stolen, bag håndtaget, under skuffen, kuglepinde mm.

Ønsker du at høre mere om hvordan vores løsning kan hjælpe jer til et bakteriereduceret arbejdsmiljø – Vi tager gerne en uforpligtende snak om desinficering i jeres lokaler. Det kan både være en virtuel snak, men vi kommer også gerne forbi jeres virksomhed.

Vil du læse mere om vores løsning så kig forbi www.a-units.com Vi sidder også klar på telefon; +45 93 87 22 70

 

BO LIBERGREN

Bo Libergren er Venstrepolitiker i Regionsyddanmark og Formand for Udvalget for det nære Sunhedsvæsen..

HERDIS HANGHØI

Herdis Hanghøi er byrådspolitiker i Faarborg-midtfyns kommune, hun sidder samtidig som Formand for Sundheds- og Omsorgsudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.