Udgivet i

Produktudvikling hos HF & VUC Fyn

Hos Autonomous Units sætter vi en ære i, at produktudvikle med brugerne i fokus.

Derfor takker vi altid ja, når muligheden byder sig til at kunne produktudvikle on site. Denne gang var ingen undtagelse, så da vi fik muligheden for at ”flytte ind” i HF & VUC Fyns flotte domicil på Kottesgade, så slog vi til.

HF & VUC Fyn Odense flyttede ind på Kottesgade 6 i 2013, og siden har flere tusinde kursister haft deres daglige gang på skolen. I 2020 flyttede Corona ind verden over, og her var HF & VUC Fyn ingen undtagelse, eleverne måtte hjemsendes. Da åbningsdagen igen nærmede sig, fulgte bekymringen for smittespredningen blandt personale og kursister med. Der blev på skolen oprettet et lokalt testcenter, hvor flere hundrede elever og personale fra de omkringliggende skoler dagligt,  skulle testes. Men med større population følger større risiko for bakterie spredning og derfor ringede skolen og DMD4000 flyttede ind.

Vores desinficeringsrobot DMD4000 blev installeret i skolens testcenter og om natten desinficerer robotten hele testcenteret således, at både kursister og personale dagligt kan møde ind i bakterie og viranulstillet lokaler.

Men da robotten var flyttet ind og installeret, besluttede udviklingsteamet sig for hurtigt at pakke kufferterne og flytte med. Vi så nemlig muligheden for, at kunne få en masse reaktioner og interaktioner fra mange forskellige brugergrupper. Vi siger tusinde tak for lån af skolen, og ikke mindst til Serviceleder John, for altid at møde os med et åbent, nysgerrigt -og fleksibelt sind. Det var en fornøjelse og inspirrende hvordan du altid var med på alle vores skæve krumspring. Det betød nemlig, at vi efter 14 dage kunne flytte teamet hjem igen, med rygsækken fyldt med nye kreative ideer og udvikling. 

Vi sluttede dagene af sammen med vores fotograf Victor Fink, hvilket der kom en masse fede videoer og billeder ud af. 

Fra Team AU, skal lyde et stort tak.  

#letsdesinfect #desinfectionisthenewnormal

Sjove kommentarer fra perioden

“Det ligner en robot fra Star Wars”

” Er det en printer? “

“Fuck hvor smart …”

“Er det en støvsuger”

” Den er mega sød”

“Kom endelig indenfor”

“”Kan den hente mig en burrito?”